Ljetni tečaj engleskog jezika u srcu New Yorka

30.04.2024


Jeste li ikada maštali o učenju engleskog jezika u srcu jednog od najuzbudljivijih gradova na svijetu? Učenje stranog jezika uvijek je najzabavnije i najučinkovitije u zemlji gdje se taj jezik izvorno i govori, a kad uz to ide i cijeli niz primjene jezika putem različitih neformalnih aktivnosti, dobijete odličnu zabavno-edukativnu avanturu. 


Ljetni kamp engleskog u New Yorku upravo je primjer takve avanture koja učenicima omogućuje da uče jezik, putuju, istražuju te se upoznaju s američkom kulturom, a pritom stvaraju nezaboravna iskustva.

Škola i tečaj


Tečaj se održava na slavnom njujorškom sveučilištu Fordham University smještenom sjeverno od Manhattana i jednom od najpoznatijih i najstarijih sveučilišta u gradu udaljenog samo nekoliko minuta brze vožnje podzemnom željeznicom od srca grada. Tečaj čini 15 sati po 60 minuta u grupama od najviše 15 polaznika, a prije nego učenici budu smješteni u grupe, pisat će inicijalni ispit koji određuje razinu znanja jezika kako bi ih se smjestilo u primjerene grupe. Smještaj je također organiziran na Fordham University kampusu, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kupaonicom dok su obroci organizirani u menzi sveučilišta. Tečaj je namijenjen učenicima od 14 do 17 godina, a ovo je i idealna prilika da djeca steknu pravi dojam američkog studentskog života.
 



Učenje kroz putovanje New Yorkom i istočnom obalom SAD-a


New York je jedan od najraznolikijih gradova na svijetu, s bogatom kulturnom scenom koja nudi nešto za svakoga. Tijekom ljetnog kampa, učenici imaju priliku istražiti znamenitosti grada, posjetiti muzeje, galerije, i sudjelovati u raznim kulturnim aktivnostima. Program uključuje kultne i filmske destinacije te spomenike kao što su Times Square - trg prepun ogromnih svjetlećih reklama, trgovina i restorana, Broadway – jedno od najpoznatijih svjetskih kazališta, Empire State Building s kojeg se pruža nevjerojatan zapanjujuć pogled na čitav New York, Metropolitan Museum of Art, Statue of Liberty i druge poznate lokacije.


Drugi tjedan jezičnog kampa rezerviran je za putovanje cijelom istočnom obalom SAD-a. Učenici imaju priliku posjetiti Niagarine slapove, Washington D.C., Philadelphiju i mnoge druge destinacije te uživati u potpunom američkom iskustvu. Za vrijeme putovanja, osiguran je smještaj u hotelima.

Aktivnosti i upoznavanje u sigurnom okruženju


Putovanje na drugi kontinent često je izazov za djecu i za roditelje. Zato smo za ovo grupno putovanje osigurali i voditelja grupe iz Hrvatske koji s učenicima putuje, ali i s njima provodi vrijeme kad nisu na nastavi kako bi roditelji bili opušteni, a njihova djeca u sigurnim rukama. Sudjelovanje u ljetnom kampu ne samo da omogućuje učenje, već i stvaranje trajnih prijateljstava i uspomena s vršnjacima iz cijelog svijeta. Planirani grupni polazak je 28. srpnja, a povratak 8. kolovoza.
 

Zanima Vas više informacija ili ponuda za navedeni tečaj? Obratite nam se s povjerenjem! Naši će vam savjetnici rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći vam da pronađete najbolju opciju prema Vašim željama i interesima. Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije putem linka. 

Povezane vijesti

Velika Britanija uvrstila Hrvatsku na zelenu listu...

Ranije ove godine Velika Britanija uvela je sustav kontrole naziva traffic light system koji svrstava zemlje u tri kategorije – zelenu, narančastu i crvenu. Ova je kategorizacija dio smjernica k...
16.07.2021 Vidi više

Ljetni jezični tečajevi u inozemstvu održat će se...

Trenutna pandemija u velikoj je mjeri utjecala na način na koji ljudi uče, rade i žive. Nedostatkom socijalnog kontakta mnogi su učenici izgubili osjećaj pripadnosti školskoj zajednici te motiv...
18.06.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka